top of page

Περίοδος Εγγραφών

Από την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 και μέχρι 31 Ιανουαρίου 2016 η USAR HELLAS θα δέχεται αιτήσεις εγγραφής μελών.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι ηλικίας από 18 έως 45 ετών, άνδρες και γυναίκες θα πρέπει να έχουν καλή φυσική κατάσταση.

Οι απαιτήσεις του προγράμματος εκπαίδευσης είναι τέτοιες ώστε θα πρέπει να υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων δύο φορές την εβδομάδα (Πέμπτη απόγευμα και Κυριακή πρωί) για περίπου 2,5 μήνες.

Τα νέα μέλη, αφού παρακολουθήσουν την βασική εκπαίδευση, θα ονομασθούν σε δόκιμα μέλη και θα μετατραπούν σε τακτικά μέλη την επέτειο εισαγωγής τους στην Ομάδα και εφόσον συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις της καθ' όλο το έτος της Δόκιμης συμμετοχής τους.

Η εκπαίδευση είναι υποχρεωτική για όλα τα μέλη και παρέχεται με πιστοποίηση, δωρεάν.

Το δικαίωμα εγγραφής ανέρχεται σε 10€ ενώ και η ετήσια συνδρομή σε 40€ και η οποία καταβάλλεται μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα είναι 250 ωρών και θα ανακοινωθεί λεπτομερώς στα μέλη που θα επιλεγούν. Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις αρχές Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Απριλίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν online αίτηση μέσω της σελίδας της USAR HELLAS στον σχετικό σύνδεσμο. www.usarhellas.gr [online Αίτηση Εγγραφής]

Όλες οι υποψηφιότητες θα εξεταστούν από αρμόδια επιτροπή επιλογής και από την οποία, οι ενδιαφερόμενοι, θα περάσουν από συνέντευξη.

Ελάτε. Μαζί μπορούμε να Δια Σώσουμε τον Κόσμο μας.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow US
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page